Konservator JS vargar

Hos mig, konservator Jeanette Setterberg, är du garanterad ett seriöst och skickligt utfört arbete, vilket motiveras av att: 

Jag har genomgått en mängd olika utbildningar, t. ex. som konservatorelev vid Göteborgs Naturhistoriska Museum och konservatorutbildningen vid Universitetets Zoologiska Museum i Helsingfors. Jag har dessutom läst kulturvård och konservering samt ornitologisk orienteringskurs vid Göteborgs universitet. Vidare har jag införskaffat kunskaper i garvning med traditionella metoder, avgjutning och målning av fisk, färg- och pigmentlära m.m.

Jag är en av landets ytterst få konservatorer med auktorisation på samtliga delområden: fågel, mindre däggdjur, trofémontage, större däggdjur och fisk.

Jag är en av ytterst få konservatorer på marknaden med gedigen bakgrund som museikonservator. Jag har arbetat sammanlagt 16 år som konservator vid Sveriges två största naturhistoriska museer – Naturhistoriska Museet i Göteborg och Naturhistoriska Riksmuseet i Stockholm. Jag har dessutom varit anställd hos Naturinformation i Bengtsfors och arbetat bl.a. med Hornborgasjöns Naturum i Falköping, Universeum i Göteborg, Rovdjurscentret i Järvsö, Rogens Naturum i Tännäs, Armémuseet och Medeltidsmuseet i Stockholm och Kunst- und Ausstellunghalle i Bonn, Biologiska museet i Uppsala, Rovdjurscentrena i Järvsö och Orsa m.fl.
 

Jag har 41 års yrkeserfarenhet på heltid bakom mig och utför allt inom branschen. Jag innehar Länsstyrelsens obligatoriska yrkestillstånd och har en godkänd Teknisk anläggning (SE 2711TP) genom Jordbruksverket.